Obavijest – Predškola

Molimo roditelje djece koja su obvezni polaznici programa predškole ( rođeni od 1.4.2015. – 31.3. 2016.g.) da se jave u upravu Dječjeg vrtića “Bistrac” Ogulin te ispune Prijavu za upis djeteta u predškolu uz koju prilažu rodni list djeteta. (djeca koja ne pohađaju redovni program Vrtića) Također je obavezno napraviti liječnički pregled i donijeti liječničku potvrdu za pohađanje  programa predškole.
Program predškole počinje 1.listopada 2021. g. i odvija se u popodnevnim satima od 15,30 do 18,30 dva ili tri puta tjedno. 
Također, još uvijek traju i Prijave za upis djeteta u Opću igraonicu.
Roditeljski sastanak za Program predškole održati će se 1. listopada 2021. g. u 16 sati ispred ulaza u dograđeni dio staroga vrtića (P.Preradovića 23).
Roditeljski sastanak za Opću igraonicu održati će se 1.listopada 2021.g. u 17 sati također ispred ulaza u dograđeni dio staroga Vrtića. (u slučaju kiše održat će se u Vrtićkoj sportskoj dvorani-također se ulazi na donji ulaz zgrade Vrtića)
Molimo roditelje da se prilikom ulaska u zgradu Vrtića pridržavaju epidemioloških mjera. (obavezno nošenje zaštitnih maski)
 
Uprava Vrtića