Leptirići

SKUPINA LEPTIRIĆI

Skupina leptirići sada, na kraju pedagoške godine 2017./2018. broji 23 djece, 11 djevojčica i 12 dječaka. Prošle godine bili smo „jasličarci“ i bili smo „mali“ – a gledajte nas sada, što smo sve proživjeli i naučili od jeseni do sada!

I postali pravi prijatelji!

Naš moto je:

Prijatelja čuvaj kao kap vode na dlanu!“

 

« 1 od 2 »

 

Završna priredba skupine „Leptirići“

Skupina Leptirići održala je svoju završnu priredbu dana 13.lipnja 2018. u 17h.

Mame, tate, bake i djedovi, braća i sestre došli su u velikom broju kako bi podržali svoje mališane. Program je bio sastavljen od stihova, pjesmica i plesova koje smo usvojili tokom cijele godine. Nastup je praćen burnim pljeskom. Bila je tu i poneka suzica u oku, ali na kraju sve je završilo sretno i veselo, uz čašćenje sokom i grickalicama.

Roditelji budite ponosni!

Mislili smo da su djeca mala, ali oni su veeeeeliki!!!

 

 

…najmanji i najhrabriji, to smo mi…… Leptirići! Prvi put u vrtiću ove jeseni…Poneka suza, malo žalosti za mamom i tatom… prebrodili smo uz pomoć odgojitelja prve dane… Sad smo ekipa! Osam dječaka i osam djevojčica veselih u svojim jaslicama u igri i zabavi po cijele dane. Novi su nam prijatelji  dragocjeni. Bit ćemo zajedno do škole, možda cijeli život. Sve važne stvari učimo sa svojim odgojiteljicama Dunjom Kolić i Marijom Pernar.