Arhiva skupina Zečići

ZEČIĆI SMO MALENI,
SVAKI DAN SMO VESELI.
ZAJEDNO SE IGRAMO,
PJEVAMO I PLEŠEMO.

BISTRAC NAM JE DRUGI DOM,
TAMO NEKAD VLADA LOM.
TETE SU NAM KAO MAME
KAD IH NEMA EVO DRAME.

VRTIĆ I TETE VOLIMO MI
JER TU SMO PRIJATELJI POSTALI SVI.

 

 

Mi smo zečići, hop-hop-hop, pjevamo i plešemo non stop. 26 zečića mala, svaka nam je igra šala. Kroz pjesmu i ples istražujemo naš dječji svijet. U vrtić volimo ići mi i zato smo radosni svi. Tamo nas očekuju i s nama se raduju naše drage odgojiteljice Bernardica Ceranić, Marina Kučinić i Iva Jurašić …  

Posjet zubaru

Djeca skupine Zečići, na poziv Danire Štimac, dr.med.dent., posjetila su stomatološku ordinaciju u svrhu pregleda zubića i otklanjanju straha od posjeta istom.  Dr. Štimac  im je na nježan i simpatičan način približila sve „spravice“  kojima se koristi kako bi dječji zubići bili zdravi. Isto tako, ponovila im kako brinuti o zubićima da bi posjeti stomatologu bili što rjeđi i kako bi ih što duže sačuvali. Ovim putem još jednom se zahvaljujemo dr.Štimac što je izdvojila vrijeme za nas.

Posjet muzeju

U okviru Dana grada Ogulina s predškolskom djecom realiziran je posjet Ogulinskom zavičajnom muzeju. Posjet ne samo da je imao zabavan već i edukativan cilj. Djeca su sa zanimanjem promatrala stare predmete i slušala priče kako su nekada živjeli njihovi djedovi i bake.