OBAVIJEST RODITELJIMA!

Poštovani roditelji novoupisane djece u Dječji vrtić “Bistrac”,

 

s obzirom da 1. rujna 2020. počinje nova pedagoška godina te očekujemo dolazak nove djece, želimo vam uputiti važne informacije.

Roditeljski sastanak neće se održati zbog trenutne epidemiološke situacije. Dolazak djece u vrtić moguć je od 6h. Djelatnici Dječjeg vrtića dočekati će vas na ulazu u glavnu zgradu te uputiti u skupinu u koju je dijete raspoređeno. 

Sukladno uputama HZJZ molimo vas da u pratnji djeteta dođe samo jedan roditelj sa obaveznom maskom (dijete ne mora imati masku). U slučaju istovremenog dolaska većeg broja djece molimo vas za strpljenje i razumijevanje.

Djeci jasličke dobi potrebne su šlapice, pelene, vlažne maramice i rezervna odjeća. Djeci vrtićke dobi potrebne su šlapice i rezervna odjeća. Svako dijete ima svoj zatvoreni ormarić u koje će spremiti svoje potrepštine.

Molimo sve roditelje koji primjete da dijete ima respiratorne probleme (kihanje, kašljanje, izrazito curenje nosa) da ga ne dovode u vrtić. 

Roditelji su dužni izmjeriti tjelesnu temperaturu djetetu svaki dan prije dolaska u ustanovu te u slučaju povišene tjelesne temperature ne smiju dovoditi dijete u ustanovu. Vrijednost izmjerene temperature roditelj upisuje u bilježnicu, donosi u vrtić, a odgojitelj svakodnevno provjerava.

Sve detaljnije upute roditelji mogu pronaći i upoznati se s njima na stranicama HZJZ.

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Upute_vrtici_i_skole_24_08_2020_HZJZ-1.pdf